Sonntag, 9. September 2012

Etkinliğe Katılımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar



Ramazan'dan önce Erdi Karadeniz'e söz vermiştim bir konu hakkında yazı yazacağıma ama telaş içinde kaynadı gitti.Aklıma gelmişken  şimdi yazayım sözümü de tutmuş olayım.Gerçi Ramazan Bayramında anlamlı olacaktı bu yazı ama ne yapalım biz de Kurban Bayramına uyarlarız ,çare tükenmez bizde ...

Mektubun ,kart postal atmanın yok olmaya başladığı (tamam tamam yok olduğu) şu günlerde blog ailesi olarak bir birimize kartpostal gönderebiliriz diye düşündük.Ne dersiniz ? Herkes istediği bir kaç bloggere kart atabilir bayramda.

Hatta blogger diyerek kısıtlamayalım da;Twitter,FriedFeed,Facebook 'dan ya da gmaillerinizden tanıdığımız kişilerden bir kaçını seçip gönderebiliriz.Bizleri de haberdar ederseniz gönderdiğiniz kişilerden ve gönderdiğiniz kartpostallardan sonunda güzel bir düzenleme yapar anı olarak saklarız bloglarımızda...Zor bir şey değil ;hatta kolay ve ucuz da bir faaliyet olur ne dersiniz ? Desteklerinizi bekliyoruz..

Size düşen sadece,arkadaşlarınızın posta adreslerini öğrenmek ve bir de güzel anlamlı kart postallar almak   sonra da postalamak bakın ne kadar kolay :) Tabi bir de bizleri bundan haberdar etmek ...Var mısınız bu etkinliğe katılmaya? Gerçi bunun ucunu bırakmadan devam ettirebilirsem biraz yol alabiliriz, tabi sizlerin de destekleriyle..

Benim için zor olacak  çünkü aklımda en az 50 kişi var.Bu da nereden baksam bana pahalıya mal olacak  bir etkinlik:) Şaka bir yana güzel olacak ,hoş olacak tebessüm olacak...Bize katılacak olanlar, şimdiden kimlelere kartpostal göndereceğini seçsin sonra da bizi haberdar etsin lütfen...

Kurban Bayramına çok var düşünmek,kartpostal almak için çok zamanınız var yani.Hadi arkadaşla bir el atın bu faaliyete..Güzel olacak güzel, emin olun!..Sizlerde tanıtım yaparsanız daha çok kişiye ulaşır daha da büyütürüz etkinliğimizi..
Etkinliğe Katılımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Filme Porno